Onze praktijk werkt samen met cardiologen en hartrevalidatieteams van Meander Medisch Centrum en Ziekenhuis St. Jansdal. Voor hartrevalidatie hoeft u daarom niet naar het ziekenhuis, maar kunt u dus ook in Nijkerk terecht: een goed voorbeeld van De Juiste Zorg Op De Juiste Plek.

Linda en Paul zijn opgeleid om het beweegprogramma (FIT-module) hartrevalidatie te verzorgen. Zij hebben de cursus en de bijbehorende stage succesvol afgerond. U kunt dus veilig en verantwoord bij ons terecht voor het werken aan uw herstel bij angina pectoris, na een hartinfarct, dotterbehandeling of hartklepoperatie. U leert vertrouwen te krijgen en hoe u veilig kunt bewegen en gezond te leven met minder stress. Wij helpen u snel weer aan de slag te kunnen gaan. Uiteraard gebeurt dit in directe samenspraak met uw behandelend cardioloog.

NB: hartrevalidatie die u bij ons volgt wordt vergoed uit uw aanvullende verzekering. Zilveren Kruis Achmea vergoedt hartrevalidatie uit de Basis Plus Module (https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/acties/basis-plus-module)

Meer informatie via 033-7210510 of via de mail: receptie-fysiotherapie@denijeveste.nl