FysioFit! en RelaxFit!

Naast fysiotherapie biedt Fysiotherapie De Nije Veste ook abonnementen aan: FysioFit! en RelaxFit!

FysioFit! is méér dan sporten bij de sportschool: het is een totaalpakket van bewegen en leefstijladvies voor een betere fitheid en gezondheid en meer energie. De training vindt plaats in kleine groepen, zodat aan alle deelnemers ruimschoots aandacht geschonken kan worden. U voert een oefenprogramma uit, dat volledig is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. De computergestuurde apparatuur maakt het u gemakkelijk: op uw persoonlijke trainingskaart staat uw programma, u hoeft de toestellen alleen maar aan te zetten, de rest gaat vanzelf. Vóór aanvang van het programma wordt een uitgebreide intake gedaan, die onderdeel vormt van het abonnement. Tijdens het programma wordt dit regelmatig met u geëvalueerd en waar nodig aangepast. De begeleiding tijdens de training is door minimaal 1 ervaren fysiotherapeut.

FysioFit! is bewegen met plezier. Tijdens de groepstraining wordt vooral ook veel gelachen en dat is ook gezond! Het is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, conditie, beperking of ziekte. We gebruiken hiervoor het programma MyFitplan, een methode die je in beweging brengt en houdt op een veilige en verantwoorde manier.

Voor FysioFit! kunt u niet zomaar binnenlopen in de praktijk. Er zijn vaste trainingstijden op iedere werkdag, zowel overdag als ’s avonds (behalve vrijdagavond).

Maandag08.00-10.3018.30-21.00
Dinsdag07.00-11.4518.30-21.00
Woensdag08.30-11.0018.30-21.00
Donderdag08.00-10.3018.30-21.00
Vrijdag07.00-11.4513.00-15.00

Wij bieden 2 abonnementen FysioFit! aan: 1 x of 2 x per week sporten. De tarieven zijn €39,50 resp. €62,50 per maand.

RelaxFit! is voor iedereen die behoefte heeft aan een rustmoment voor lichaam en geest. Jong of oud, dat maakt niet uit. Je leert beter voelen van en luisteren naar je lichaam. RelaxFit! is vooral ook geschikt voor wie last heeft van een verstoorde ademhaling, spanningsgerelateerde klachten of  lichte nek- of rugklachten.

Bij RelaxFit! doe je oefeningen in groepsverband onder leiding van fysiotherapeute Hester Liemburg. Er wordt vooral aandacht besteed aan ontspanning en ademhaling, maar ook aan lenigheid en soepelheid, balans en kracht en verbetering van het bewegingsgevoel.

Dit zijn veelal eenvoudige grondoefeningen op een mat, in lig, zit en stand. Incidenteel ook oefeningen in de buitenlucht, bijvoorbeeld tijdens een wandeling.

Een groepsles RelaxFit! duurt 45-60 minuten.

Voor deelname aan RelaxFit! is geen verwijzing van een arts nodig. Je betaalt abonnementskosten die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed. RelaxFit! wordt 1 x per week op woensdagavond om 20:00 gegeven  en kost €39,50 per maand.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.