Gezondheidscentrum de Nije Veste

Psychologen

Psychologen

GGZ-instelling Vitaal GGZ biedt geestelijk gezondheidszorg voor volwassenen vanaf 18 jaar. Dat doen we vanuit een basishouding van respect en met beide benen op de grond. Wij werken vanuit de gedachte dat iedereen prettig wil leven en dat iedereen kwaliteiten en de kracht heeft om zich te ontwikkelen. Alles staat met elkaar in verband: de mens zelf, de privésituatie en de (werk)omgeving. Het is een dynamisch evenwicht en het verandert continu. Veranderen hoort bij het leven, verandering in jezelf, je privéleven of in je baan. Het is onze expertise mensen grip te geven op deze veranderingen.

Wij bieden hulp bij allerlei psychische problemen. Denk bijvoorbeeld aan neerslachtigheid, angsten, vastlopen, overspanning, burn out, persoonlijkheidsproblemen, ADHD en autisme. Om in aanmerking te komen voor verzekerde zorg is er een verwijzing nodig van de huisarts.

We hebben met alle verzekeraars een contract, wat inhoudt dat wij de behandeling direct bij de verzekeraar declareren.

De minister heeft bepaald dat sommige hulpvragen alleen vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. De belangrijkste zijn relatietherapie, aanpassingsstoornis en levensfaseproblematiek. Deze behandeling dient u eerst aan ons te vergoeden en zelf te declareren bij de verzekeraar. Wij adviseren u voor dit soort behandelingen vooraf uw aanvullende verzekering te controleren.

Iedereen kan zich bij ons aanmelden, op eigen initiatief of na verwijzing door huisarts, bedrijfsarts of een andere hulpverlener. De huisarts of bedrijfsarts dient voorafgaand aan de behandeling een verwijsbrief te maken. Het is essentieel dat de verwijzing voldoet aan een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen voor vergoeding van de kosten. De informatie die op de brief moet staan: Uw gegevens zoals adres en geboortedatum en gegevens van uw huisarts/bedrijfsarts inclusief de “AGB-code” van uw arts. Er moet een verwijsdatum op de brief staan. In de brief moet de tekst “vermoeden van een DSM-stoornis” staan. Tenslotte moet de brief ondertekend zijn door uw arts. Wilt u erop letten dat de datum van de verwijsbrief vóór de datum van de eerste afspraak is?

Meer informatie is te vinden op onze website www.vitaalggz.nl . Ook zijn daar interessante achtergrondartikelen, filmpjes, links en blogs te vinden.

EMDR: eerste keus

Oplossingsgerichte therapie

Schematherapie

Gedachten uitpluizen

Afspraak maken

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier op de website of telefonisch.

Het maken van een nieuwe afspraak dien je telefonisch te doen, zodat we direct in de agenda van de behandelaar in kunnen plannen. Een afspraak maken kan dus niet via het antwoordapparaat of via de mail.

Aanmeldformulier
Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website.

Bereikbaarheid receptie:
Maandag t/m vrijdag van 08.00-14.00 uur op 033 2544 700 

Contact

Bij de Veste (1e etage)

Oranjelaan 83 – 85, 3862 CX Nijkerk

Telefoonnummer: 033 2544 700
Email: info@vitaalggz.nl

Openingstijden

Maandag8.30 – 20.00
Dinsdag8.30 – 20.00
Woensdag8.30 – 20.00
Donderdag8.30 – 20.00
Vrijdag8.30 – 17.00