Welkom bij
Huisartsen van
de Nije Veste

Contact

HUISARTSEN VAN DE NIJE VESTE

Oranjelaan 104
3862 CX Nijkerk
033 7210 555

Spoed: 033 7210 555 KIES 1

Spoedzorg buiten praktijkuren:

Huisartsenpost Meander Medisch Centrum Amersfoort

085 7731 100

De huisartsenpost is alleen te bezoeken na het maken van een telefonische afspraak op 085 7731 100.

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Informatie corona

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Ga direct naar

Online afspraak maken

Zorgaanbod

Afspraken

Afspraak of dubbele afspraak
Tijdens de afspraak bij de huisarts kunt u 1 klacht bespreken. Voor 2 klachten dient u een dubbele afspraak te maken. U kunt maximaal 2 klachten per keer bespreken.

Huisbezoek aanvragen
U kunt een huisbezoek aanvragen als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen. U kunt dan het beste voor 11.00 uur bellen. De bezoeken worden eind van de ochtend of eind van de middag afgelegd. Omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn, vragen wij u om indien mogelijk naar de praktijk te komen.

Niet verschijnen op een afspraak
Het komt steeds vaker voor dat mensen zonder opgaaf van reden niet op hun afspraak verschijnen. Wilt u uw afspraak tijdig, het liefst 24 uur van te voren, afbellen? Zo is er weer plek voor een andere patiënt. Wij kunnen u €15,00 per persoon per consult in rekening brengen als u zonder opgaaf van reden niet op uw afspraak verschijnt. Deze kosten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Meer informatie